top of page

Reserveer en locatie van
OP 'T HOF GROEP

#opthofgroep | horeca & events

Eaudilon

Kriebrugstraat 32 - 1760 Roosdaal

Eaudilon is tijdens de openingsuren vrij toegankelijk voor iedereen. Er is wel een onderscheid tussen de zomer- en winterperiode. Tijdens de zomer, lopende van april tot en met september, prefereren we dat je gewoon langskomt en een vrije plaats inneemt. Dat is in essentie nog altijd het leukste aan een horecabezoek. Het is niet mogelijk plaatsen te reserveren op het terras. Tijdens de winterperiode is de zaak veel kleiner en draait het concept vooral rond het restaurant. Van oktober tot en met maart kan je dan ook wel een tafeltje boeken om iets te komen eten.


Wil je graag een event organiseren bij Eaudilon of een speciale gebeurtenis vieren? We hebben een aantal formules waarbinnen je iets kan laten doorgaan in onze zaak en op ons terras. Ontdek alle mogelijkheden hieronder.


Reserveren

Dit is mogelijk in het restaurant van oktober tot en met maart. Je kan dit doen via onze contactpagina en/of telefonisch op het nummer 0497 46 24 25.


Particulier event

Bij Eaudilon verwelkomen we jou en je gasten graag om een speciaal moment te vieren in familiale en vriendenkring. Hiervoor hebben we een aantal pakketten uitgewerkt waaruit je kan kiezen. Voor particuliere events zijn dit de enige mogelijkheden. Hou ook rekening met een aantal richtlijnen vooraleer contact met ons op te nemen:


  • Het is mogelijk de locatie tijdens de zomer privé af te huren. De prijs hiervoor bedraagt €1000 inclusief btw op vrijdagen, zaterdagen en zondagen. Op weekdagen bedraagt deze €500 inclusief btw.

  • Het sluitingsuur van het terras kan niet uitgebreid. worden.

  • Jouw organisatie past binnen onze openingsuren. Er wordt geen uitbreiding van het sluitingsuur overwogen.

  • Events met dansbare en/of luide muziek zijn geen optie. Er is enkel achtergrondmuziek in onze zaak en op ons terras. Gelieve hier rekening mee te houden bij je aanvraag.

  • Externe cateraars zijn toegelaten. Ze kunnen echter geen gebruik maken van de keuken en moeten instaan voor hun eigen materialen.

  • Randanimatie (optredens, springkastelen, …) en eigen producten (wijn, bubbels, …) zijn niet toegestaan.

  • Het aanbrengen van decoratie of versiering is in onderling overleg toegestaan. Dit weliswaar enkel op het terras.

  • Meubels en andere zitplaatsen worden niet heringericht voor het event. 


Pakket 1

Vanaf 20 personen kan je een zone reserveren in de zaak of op het terras. Je kan samen met je gezelschap vrij bestellen van de kaart en op het eind van jullie bezoek afrekenen. Je krijgt een standaardkorting van 10% op het eindbedrag aangeboden. Indien ter plaatse zou blijken dat de groep uit minder dan 20 mensen bestaat, wordt de korting niet toegepast. Kinderen van gelijk welke leeftijd worden meegeteld in het totaal aantal aanwezigen.


Bij boeking wordt gevraagd een waarborg van € 200 over te schrijven. Dit bedrag wordt in mindering gebracht van de eindafrekening. In geval van annulatie tot 72u voor aanvang van het event, krijg je dit bedrag integraal terugbetaald. Indien er later geannuleerd wordt, krijg je 50% van de waarborg teruggestort. Als er geen gevolg wordt gegeven aan de boeking zonder iets te laten weten, wordt de waarborg ingehouden.


Pakket 2

Vanaf 50 personen kan je een zone reserveren op het terras. De binnenruimte biedt niet genoeg plaats om een groep van deze grootte te ontvangen. Je kan samen met je gezelschap vrij bestellen van de kaart en op het eind van jullie bezoek afrekenen. Je krijgt een standaardkorting van 20% op het eindbedrag aangeboden. Indien ter plaatse zou blijken dat de groep uit minder dan 50 mensen bestaat, wordt de korting van pakket 1 gehanteerd. Kinderen van gelijk welke leeftijd worden meegeteld in het totaal aantal aanwezigen.


Bij boeking wordt gevraagd een waarborg van € 400 over te schrijven. Dit bedrag wordt in mindering gebracht van de eindafrekening. In geval van annulatie tot 72u voor aanvang van het event, krijg je dit bedrag integraal terugbetaald. Indien er later geannuleerd wordt, krijg je 50% van de waarborg teruggestort. Als er geen gevolg wordt gegeven aan de boeking zonder iets te laten weten, wordt de waarborg ingehouden.


Opties

Het is mogelijk extra bediening te regelen voor jouw event. Zo heb je steeds iemand die exclusief voor jullie ter beschikking staat. Hiervoor rekenen we een tarief van € 20/u per persoon voor de duur van jullie verblijf.


Wens je een specifiek product te integreren, dan kunnen we dit voor jullie verzorgen. Hiervoor wordt er steeds een prijs op maat gemaakt.


Business event

Elk bedrijfsevent wordt vooraf besproken en op maat gemaakt. Voor after work concepten verwijzen we jullie graag door naar de pakketten die we aan onze particuliere klanten aanbieden. Voor specifieke concepten contacteer je ons rechtstreeks. We bekijken dan samen met jullie hoe we tot een mooi resultaat kunnen komen dat perfect binnen jullie concept en budget past.

bottom of page