top of page

Op 't Hof Groep
HOE HET BEGON

#opthofgroep | horeca & events

De #opthofgroep onstond als vennootschap in de schoot van de familiale thuisbasis Op 't Hof te Liedekerke in mei 2019. Oprichters Annelies, Judith, Laurien en Steven stonden aan de wieg van de firma en zijn elk voor 25% eigenaar en zaakvoerders. Waar in eerste instantie de core business van het bedrijf enkel en alleen op events was gericht, heeft de coronacrisis van 2020 daar anders over beslist. Sindsdien wordt er op 2 assen gewerkt die elkaar ondersteunen.

Op dit moment beschikt onze horecaondernemingsgroep over 5 horecazaken en 1 eventlocatie. Het doel is om dit als familie te bestendigen in samenwerking met onze naaste medewerkers. 50 mensen werken namelijk mee aan dit verhaal. 

Om al deze doelen te realiseren, hebben we met de #opthofgroep een duidelijke missie vooropgesteld. Daarnaast willen we steeds onze visie in het achterhoofd houden en werken volgens een bepaalde strategie. De waarden vormen de kern van ons dagdagelijks handelen.

ONZE
MISSIE

ONZE
STRATEGIE

ONZE
WAARDEN

Op 5 jaar tijd de marktleider van de horeca-en eventsector in de Denderstreek en Pajottenland worden.

Substantiële opstart en uitbreiding van horecazaken in een aantal focusgemeenten. Ontwikkelen en schalen van concepten in de ruime regio. Koppeling van beide segmenten ter wederzijdse ondersteuning.

BETROKKEN | EFFICIËNT | KLANTGERICHT | LOKAAL | PROFESSIONEEL

Sfeerbeelden vorige events
OP 'T HOF GROEP

#opthofgroep | horeca & events

SFEERBEELDEN 2018

opthofgroep-kerstopthof-2018-099.jpg

KERST OP 'T HOF

2018

SFEERBEELDEN 2019

opthofgroep-zomeropthof-2019-082.jpg

ZOMER OP 'T HOF

2019

opthofgroep-kerstopthof-2019-052.jpg

WINTER OP 'T HOF

2019

SFEERBEELDEN 2020

opthofgroep-zomeropthof-bijdeburen-2020-064.jpg

ZOMER OP 'T HOF (bij de buren)

2020

Op 't Hof Groep
BUSINESS EVENTS

Zoek je met jouw bedrijf een unieke locatie om dat volgende personeelsfeest te organiseren? Ben je op zoek naar een passend concept om een nieuw product in de kijker te zetten? Wil je jouw klanten op gepaste wijze bedanken? Moet die 'After Work Friday' nog ingevuld worden?  

Wij kunnen je op allerhande manieren helpen!

De #opthofgroep beschikt over eigen locaties om jullie business event een plaats te geven. Daarnaast organiseert ons team ook op de plaats van jouw wens en leiden we het geheel van A tot Z in goeie banen.

Contacteer ons vrijblijvend en dan zitten we snel samen om de mogelijkheden te bespreken van jullie concept binnen het door jullie bepaalde budget.

business-event-visual.jpg
private-event-visual.jpg

Op 't Hof Groep
PRIVATE EVENTS

Iets te vieren in de familie? Wil je jouw vrienden uitnodigen voor een drink en/of feestje? Moet er iemand in de bloemetjes gezet worden?

Onze locaties kunnen jouw familiaal event ontvangen!

Binnen de #opthofgroep zijn er diverse eigen locaties die van jouw event een succes kunnen maken. Elke zaak beschikt over een eigen karakter en diverse faciliteiten.  Ontdek wat kan op welke locatie en binnen welk budget.

bottom of page