top of page

Reserveer en locatie van
OP 'T HOF GROEP

#opthofgroep | horeca & events

In Den Keizer

Burchtstraat 9 - 9400 Ninove

Naast onze functie als volkscafé, zijn er In den Keizer ook wat extra’s te regelen. We bieden de mogelijkheid tot vergaderen aan en je kan het café ook voor jezelf afhuren. Tenslotte kunnen allerhande feestjes er plaats hebben tijdens de gewone openingsuren.


Vergaderzaal

Onze vergaderruimte biedt plaats aan maximaal 25 personen en kan kosteloos gebruikt worden tijdens de openingsuren van het café. De zaal reserveren kan makkelijk door op onze kalenderpagina jouw blok in te plannen. Je ziet daar ook meteen de beschikbaarheid van de ruimte.

In de zaal is alles aanwezig om de vergadering vlot te laten verlopen. Je kan gebruik maken van het draadloos internet en het scherm met HDMI-aansluiting. Op aanvraag kunnen er extra voorzieningen geregeld worden. Hiervoor wordt een prijs op maat gemaakt.


Rent a pub

In den Keizer staat ook ter beschikking om privéfeesten te organiseren. Zowel voor bedrijven als particulieren is het mogelijk gebruik te maken van ons “rent a pub”-concept. Je kan hiervoor rechtstreeks contact met ons opnemen zodat we alles samen met jou kunnen regelen. Check voorafgaand zeker de beschikbaarheid van de datum die jouw voorkeur wegdraagt via onze kalenderpagina.


Om de Keizer privé af te huren werken we met een aantal standaardzaken:


  • De kostprijs bedraagt € 400 (inclusief BTW) voor de huur van de zaak. Hier is personeel inbegrepen dat de hele dag/avond aanwezig is en voor de bediening zorgt. Het is niet toegelaten om zelf de bediening en de toog te regelen.

  • De reservatie is definitief van zodra de huur van de zaak als voorschot is vereffend. Dit dient minstens 5 werkdagen op voorhand geregeld te zijn.

  • Je kan samen met je genodigden vrij bestellen van de kaart die we ter beschikking hebben. Er wordt een korting van 20% op het eindbedrag verrekend.

  • Indien je graag andere producten op de kaart van de avond zet, maken we hiervoor altijd een prijs op maat.

  • Uur van aanvang is vrij te kiezen. Om 4u ’s nachts wordt er verplicht afgesloten.

  • Je kan vrij gebruik maken van alle faciliteiten die aanwezig zijn in het café. Opkuis is eveneens in de prijs inbegrepen.

  • Indien je graag een DJ regelt, kunnen we dit voor jou verzorgen. Deze werken standaard aan € 50 per uur (exclusief BTW).

  • Ons personeel ziet er tijdens het feest op toe dat alles naar behoren verloopt. We houden ons het recht voor om ten allen tijde het feest ten einde te brengen als er zich onregelmatigheden voordoen.


Iets te vieren

Tijdens de openingsuren van het café kan je samen met je vrienden elke gelegenheid vieren. Hiervoor hebben we een aantal pakketten uitgewerkt waarvan je gebruik kan maken.


Pakket 1

Vanaf 15 personen kan je reserveren in de zaak of op het terras. Je kan samen met je gezelschap vrij bestellen van de kaart en op het eind van jullie bezoek afrekenen. Je krijgt een standaardkorting van 10% op het eindbedrag aangeboden. Indien ter plaatse zou blijken dat de groep uit minder dan 15 mensen bestaat, wordt de korting niet toegepast. Kinderen van gelijk welke leeftijd worden meegeteld in het totaal aantal aanwezigen.


Pakket 2

Vanaf 30 personen kan je reserveren in de zaak of op het terras. Je kan samen met je gezelschap vrij bestellen van de kaart en op het eind van jullie bezoek afrekenen. Je krijgt een standaardkorting van 20% op het eindbedrag aangeboden. Indien ter plaatse zou blijken dat de groep uit minder dan 30 mensen bestaat, wordt de korting van pakket 1 toegepast. Kinderen van gelijk welke leeftijd worden meegeteld in het totaal aantal aanwezigen.


Opties

Wens je een specifiek product te integreren, dan kunnen we dit voor jullie verzorgen. Hiervoor wordt er steeds een prijs op maat gemaakt.

bottom of page