top of page

Reserveer en locatie van
OP 'T HOF GROEP

#opthofgroep | horeca & events

Rosales

Strijtemplein 15 - 1760 Roosdaal

Rosales maakt deel uit van GC Het Koetshuis en biedt tal van mogelijkheden om iets te organiseren of te laten doorgaan. Als beheerder van het horecagedeelte kunnen we zowel bedrijven, verenigingen als particulieren bijstaan in de begeleiding en (totaal)organisatie van alle mogelijke evenementen. Ontdek hieronder dan ook wat voor welke categorie kan in en rond onze zaak.


Als je gebruik wenst te maken van de vergaderzalen, de polyvalente zaal of de schouwburg, kan je deze boeken via de website van Het Koetshuis. Wij verzorgen alle aanvullende extra’s om dit te ondersteunen.


Reserveren

Dit is mogelijk om het eetcafé te bezoeken. Je kan werken via de kalenderpagina op onze website, door te mailen naar info@opthofgroep.be, telefonisch op het nummer 0497 46 24 25 of door het ter plaatse simpelweg te vragen.


Hou er rekening mee dat de keuken gesloten blijft op dagen waarop er meer dan 200 personen aanwezig zijn in de schouwburg. Deze data zijn aangeduid op onze kalenderpagina.


Particulier event

Bij Rosales verwelkomen we jou en je gasten graag om een speciaal moment te vieren in familiale en vriendenkring. Hiervoor hebben we een aantal pakketten uitgewerkt waaruit je kan kiezen. De mogelijkheden zijn niet beperkt tot dit aanbod. In geval van specifieke wensen, kan je ons ook altijd rechtstreeks contacteren.


Privéfeest

Rosales staat ter beschikking om privéfeesten te organiseren. Zowel voor bedrijven als particulieren is het mogelijk gebruik te maken van onze zaak en aanpalend terras. Je kan hiervoor rechtstreeks contact met ons opnemen zodat we alles samen met jou kunnen regelen. Check voorafgaand zeker de beschikbaarheid van de datum die jouw voorkeur wegdraagt via onze kalenderpagina.


Om Rosales privé af te huren werken we met een aantal standaardvoorwaarden:


 • De kostprijs bedraagt € 500 (inclusief BTW) voor de huur van de zaak. Hier is personeel inbegrepen dat de hele dag en/of avond aanwezig is en voor de bediening zorgt. Het is niet toegelaten om zelf de bediening en de toog te regelen.

 • De reservatie is definitief van zodra de huur van de zaak als voorschot is vereffend. Dit dient minstens 5 werkdagen op voorhand geregeld te zijn.

 • Je kan op 2 manieren werken qua verbruik:

 • Samen met je genodigden vrij bestellen van de kaart die we ter beschikking hebben. Er wordt daarna een korting van 20% op het eindbedrag verrekend.

 • Vooraf een bepaald assortiment afspreken waarbinnen geconsumeerd kan worden gedurende een afgesproken tijdsbestek. Hiervoor wordt een prijs per persoon afgesproken. Eventuele kinderen tot 14 jaar worden aan de helft van de prijs gerekend.

 • Indien je graag andere producten op de kaart zet voor jouw event, maken we hiervoor altijd een prijs op maat.

 • Uur van aanvang is vrij te kiezen. Om 1u ’s nachts wordt er verplicht afgesloten.

 • Je kan vrij gebruik maken van alle faciliteiten die aanwezig zijn in het café. Opkuis is eveneens in de prijs inbegrepen.

 • Externe cateraars worden enkel toegelaten als ze geen gebruik dienen te maken van onze faciliteiten. Foodtrucks bijvoorbeeld behoren steeds tot de mogelijkheden. Cateraars die onze keuken willen gebruiken, zijn dan weer niet toegestaan.

 • Ons personeel ziet er tijdens het feest op toe dat alles naar behoren verloopt. We houden ons het recht voor om ten allen tijde het feest ten einde te brengen als er zich onregelmatigheden voordoen.


Groepsbezoek vanaf 20 personen

Vanaf 20 personen kan je een zone reserveren in de zaak en/of op het terras. Dit past steeds binnen onze openingsuren. Er wordt geen afwijking van de openingsuren overwogen. Je kan samen met je gezelschap vrij bestellen van de kaart en op het eind van jullie bezoek afrekenen. Je krijgt een standaardkorting van 10% op het eindbedrag aangeboden.


Indien ter plaatse zou blijken dat de groep uit minder dan 20 mensen bestaat, wordt de korting niet toegepast. Kinderen van gelijk welke leeftijd worden meegeteld in het totaal aantal aanwezigen.


Groepsbezoek vanaf 50 personen

Vanaf 50 personen kan je een zone reserveren in de zaak en/op het terras. Je kan samen met je gezelschap vrij bestellen van de kaart en op het eind van jullie bezoek afrekenen. Je krijgt een standaardkorting van 20% op het eindbedrag aangeboden.


Indien ter plaatse zou blijken dat de groep uit minder dan 50 mensen bestaat, wordt de korting van pakket 1 gehanteerd. Kinderen van gelijk welke leeftijd worden meegeteld in het totaal aantal aanwezigen.


Koffietafel

Om in een familiale kring een sereen moment te organiseren na het verlies van een nabestaande, hebben we een specifiek pakket voor zogenaamde koffietafels. Op simpele aanvraag houden we de locatie vrij op korte termijn en regelen we de hele organisatie om dit in goeie banen te leiden.


Er zijn een aantal gestandaardiseerde manieren van werken:


 • Gedurende een periode van maximaal 4u houden we de locatie vrij voor deze gebeurtenis.

 • We bieden een drankenpakket aan waar er onbeperkt besteld kan worden van wat er zich allemaal op onze dagelijkse kaart bevindt. Daarnaast zijn er doorlopend pistolets met diverse soorten beleg en koffiekoeken ter beschikking.

 • Groepen tot 30 personen betalen een forfaitaire prijs van € 26 per persoon (inclusief BTW).

 • Groepen vanaf 30 personen betalen een forfaitaire prijs van € 23 per persoon (inclusief BTW).

 • Het geraamd aantal aanwezigen wordt 1 dag op voorhand doorgegeven. Ter plaatse wordt vastgesteld hoeveel aanwezigen er effectief zijn en waarop de prijs berekend wordt.

 • Kinderen van gelijk welke leeftijd tellen mee in het totaalaantal. Tot de leeftijd van 14 jaar worden kinderen aan de helft van de prijs gerekend.


Opties

Het is mogelijk extra bediening te regelen voor jouw event. Zo heb je steeds iemand die exclusief voor jullie ter beschikking staat. Hiervoor rekenen we een tarief van € 20/u per persoon voor de duur van jullie verblijf.


Wens je een specifiek product te integreren, dan kunnen we dit voor jullie verzorgen. Hiervoor wordt er steeds een prijs op maat gemaakt.


Business event

Elk bedrijfsevent wordt vooraf besproken en op maat gemaakt. Voor after work concepten verwijzen we jullie graag door naar de pakketten die we aan onze particuliere klanten aanbieden. Voor specifieke concepten contacteer je ons rechtstreeks. We bekijken dan samen met jullie hoe we tot een mooi resultaat kunnen komen dat perfect binnen jullie concept en budget past.

bottom of page