top of page

Reserveer en locatie van
OP 'T HOF GROEP

#opthofgroep | horeca & events

In De Pastorie

Dorp 18 - 9470 Denderleeuw

In de Pastorie is tijdens de openingsuren vrij toegankelijk voor iedereen. Er is wel een onderscheid tussen de zomer- en winterperiode. Voorlopig zijn we enkel open tijdens de zomerperiode en deze loopt van mei tot en met augustus. Dan prefereren we dat je gewoon langskomt en een vrije plaats inneemt. Dat is in essentie nog altijd het leukste aan een horecabezoek. Het is niet mogelijk plaatsen te reserveren op het terras.


Wil je graag een event organiseren In de Pastorie of een speciale gebeurtenis vieren? We hebben een aantal formules waarbinnen je iets kan laten doorgaan in onze zaak en op ons terras. Ontdek alle mogelijkheden hieronder.


Particulier event

In de Pastorie verwelkomen we jou en je gasten graag om een speciaal moment te vieren in familiale en vriendenkring. Hiervoor hebben we een aantal pakketten uitgewerkt waaruit je kan kiezen. Voor particuliere events zijn dit de enige mogelijkheden. Hou ook rekening met een aantal richtlijnen vooraleer contact met ons op te nemen:


  • Het is niet mogelijk de locatie exclusief af te huren.

  • Jouw organisatie past binnen onze openingsuren. Er wordt geen uitbreiding van het sluitingsuur overwogen.

  • Events met dansbare en/of luide muziek zijn geen optie. Er is enkel achtergrondmuziek op ons terras.

  • Er worden geen externe cateraars toegestaan. Alle events gaan immers door tijdens de normale openingstijden waardoor we geen faciliteiten en ruimte kunnen bieden aan externe partners.

  • Randanimatie (optredens, springkastelen, …) en eigen producten (wijn, bubbels, …) zijn niet toegestaan.

  • Het aanbrengen van decoratie of versiering is in onderling overleg toegestaan..

  • Meubels en andere zitplaatsen worden niet heringericht voor het event. Je krijgt een zone met genoeg diverse zitplaatsen toegewezen die aan iedereen plaats moeten bieden.


Pakket 1

Vanaf 20 personen kan je een zone reserveren op het terras. Je kan samen met je gezelschap vrij bestellen van de kaart en op het eind van jullie bezoek afrekenen. Je krijgt een standaardkorting van 10% op het eindbedrag aangeboden. Indien ter plaatse zou blijken dat de groep uit minder dan 20 mensen bestaat, wordt de korting niet toegepast. Kinderen van gelijk welke leeftijd worden meegeteld in het totaal aantal aanwezigen.


Bij boeking wordt gevraagd een waarborg van € 200 over te schrijven. Dit bedrag wordt in mindering gebracht van de eindafrekening. In geval van annulatie tot 72u voor aanvang van het event, krijg je dit bedrag integraal terugbetaald. Indien er later geannuleerd wordt, krijg je 50% van de waarborg teruggestort. Als er geen gevolg wordt gegeven aan de boeking zonder iets te laten weten, wordt de waarborg ingehouden.


Pakket 2

Vanaf 50 personen kan je een zone reserveren op het terras.  Je kan samen met je gezelschap vrij bestellen van de kaart en op het eind van jullie bezoek afrekenen. Je krijgt een standaardkorting van 20% op het eindbedrag aangeboden. Indien ter plaatse zou blijken dat de groep uit minder dan 50 mensen bestaat, wordt de korting van pakket 1 gehanteerd. Kinderen van gelijk welke leeftijd worden meegeteld in het totaal aantal aanwezigen.


Bij boeking wordt gevraagd een waarborg van € 400 over te schrijven. Dit bedrag wordt in mindering gebracht van de eindafrekening. In geval van annulatie tot 72u voor aanvang van het event, krijg je dit bedrag integraal terugbetaald. Indien er later geannuleerd wordt, krijg je 50% van de waarborg teruggestort. Als er geen gevolg wordt gegeven aan de boeking zonder iets te laten weten, wordt de waarborg ingehouden.


Opties

Het is mogelijk extra bediening te regelen voor jouw event. Zo heb je steeds iemand die exclusief voor jullie ter beschikking staat. Hiervoor rekenen we een tarief van € 20/u per persoon voor de duur van jullie verblijf.


Wens je een specifiek product te integreren, dan kunnen we dit voor jullie verzorgen. Hiervoor wordt er steeds een prijs op maat gemaakt.


Business event

Elk bedrijfsevent wordt vooraf besproken en op maat gemaakt. Voor after work concepten verwijzen we jullie graag door naar de pakketten die we aan onze particuliere klanten aanbieden. Voor specifieke concepten contacteer je ons rechtstreeks. We bekijken dan samen met jullie hoe we tot een mooi resultaat kunnen komen dat perfect binnen jullie concept en budget past.

bottom of page